Практикант за административно работење

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Senior WordPress Developer (m/f/d) - Senior Full-Stack JavaScript Developer (m/f/d)

(преземи го огласот како PDF)


Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални и станбени објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид


Практикант за административно работење


Профил на вработениот:
• ВСС – Економски Факултет или Правен Факултет
• Работно искуство не е потребно
• Добри комуникациски и организациски способности
• Задолжително познавање на англиски јазик
• Познавање на MS Office
• Мотивираност за работа во динамична средина


Задачи и одговорности
• Административна поддршка на канцеларијата и вработените во тимот
• Прием на фактури и пороцесирање на истите за наплата
• Изготвување на понуди
• Процесирање на архивска документација и водење на архива
• Комуникација со надворешни клиенти и институции


Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на апликацијата “Практикант за административно работење”.


Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ