Снимател/Камерман

Види Вака има потреба од снимател/камерман.

Потребни квалификации:

  • Најмалку две години искуство како снимател/камерман
  • Искуство со снимање со DSLR апарати, снимање со дрон и снимање со Ronin-M
  • Искуство со снимање на документарни филмови
  • Искуство во креирање на видео архива 

Личен профил:

  • Одговорност и способност за организација
  • Енергичност и трудољубивост
  • Прецизност и точност, работа со рокови
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
  • Професионален однос
  • Позитивен став

Вашата професионална биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: careers@idebate.mk , со назнака „Снимател/Камерман”.

КЛИКНИ