Хигиеничар/ка

  • Објавен пред 12 месеци
  • Новомак ДООЕЛ
  • Активен до 26.06.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

 

ХИГИЕНИЧАР/КА ЗА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

 

Квалификации:

  • Средно образование
  • Искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

 

Личен профил: 

  • Посветеност, лојалност и одговорност
  • Ефективност и ефикасност

 

Работната позиција е за половина работно време (16 - 20h).

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV доставете го на e-mail: јobs@novomak.mk со назнака "Хигиеничар/ка". 

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ