МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

  • Објавен пред 4 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

Bato&Divajn Graphic Center водечка компанија во графичката индустрија,

 објавува оглас за вработување на

 

 

Машински инженер

 

 

Потребни квалификации:

 

-       Завршено релевантно високо образование;

-       Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција во сегментот на B2B продажба на (индустриски) печатени материјали, следење, организирање и координирање на процесот од нарачка преку производство до испорака на печатени ќе се смета за предност;

-       Подготвеност за адаптација и учење на имплементираните работни системи и софтвери

-       Задолжително претходно искуство во изработка на калкулации за производи, следње, анализа и унапредување на производен процес;

-       Подготвеност за дневна координација, следливост и унапредување на производниот процес;

-       Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен), (познавање на друг ЕУ странски јазик ќе се смета за предност);

-       Одлично познавање и напредно работење со апликациите од MS Office пакетот (Word, Excel, Power Point, Outlook);

-       Високо развиени комуникациски, организациски, преговарачки и презентациски способности;

-       Способност за работа во динамично работно опкружување и индивидуално исполнување на поставени таргети за продажба;

-       Лична и професионална ефективност во реализација на повеќе истовремени работни задачи;

-       Подготвеност за патувања во и вон државата;

-       Возачка дозвола Б категорија.

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 30.09.2019 год. на:

 

 

Графички центар БАТО & ДИВАЈН

ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје,

e-mail: careers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

 

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

КЛИКНИ