Mонтажер и сервисер за климатизација во Скопје

СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, Аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 25 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и кооператори. Истовремено СЕТЕК сé од техника има и свој малопродажен ланец кој континуирано се развива и моментално брои околу 350 вработени.
Ние веруваме дека нашите вработени се движечката сила на нашата компанија и затоа креираме едно модерно и здраво работно опкружување со еднакви прилики и можности за сите вработени.
Наша цел е да регрутираме, мотивираме и да ги задржиме најдобрите луѓе, додека во исто време креираме позитивен баланс меѓу работното време и личниот живот на нашите вработени.

Горди сме на тоа што го имаме веќе постигнато, но секогаш се стремиме кон подобро и затоа потребни ни се ентузијасти, способни и лојални кандидатаи:

 

Mонтажер и сервисер за климатизација во Скопје

 

Потребни квалификации:

• Минимум ССС

• Пожелно претходно работно искуство

• Способност за тимска работа

• Одговорност во исполнувањето на работните задачи и цели

 

Одговорности и работни задачи:

• монтажа и одржување на клима уреди.

 

 

 

Ние Нудиме:

·         Работа во динамична средина со тим на професионалци

·         40 работни часа неделно

·         Можност за континуирана надградба и развој во кариера

·         Обуки за напредок во кариерата

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата vrabotuvanje@setec.mk.

КЛИКНИ