Продажен персонал - M1 киоск КАПИШТЕЦ

  • Објавен пред 8 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 31.05.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Бараме кандидати/тки за позиција
ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во М1 КАПИШТЕЦ (кај цветен Пазар-Зебра)
работа во 2смени

Вашите одговорности се:

  • работа на каса,
  • услужување на клиенти,
  • прием на роба,
  • грижа за изложените артикли, како и за хигиената во маркетот,
  • продажба на лотарија, дополна телефони.

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на meil: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 075 426 882 до 15часот секој раб.ден,испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

КЛИКНИ