Новинар

Новинската агенција Макфакс има потреба од зголемување на својот тим со новинари, сниматели, монтажер и фоторепортер.

- Три (3) новинари со минимум тригодишно работно искуство во медиум;

- Шест (6) новинари со минимум едногодишно работно искуство во медиум;

- Два (2) сниматели со минимум тригодишно работно искуство, познавање на работа во студио и работа на терен;

- Еден (1) монтажер со минимум тригодишно работно искуство во медиуми;

- Еден (1) фоторепортер со минимум едногодишно работно искуство во медиум
 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на administracija@makfax.com.mk.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.
 

Независната новинска агенција Макфакс, постои на пазарот од 1992 година и е првата приватна новинска агенција во Македонија и регионот, која со своите услуги и сервиси, успешно ги води своите клиенти кон врвот.

Макфакс, претставува генерален дистрибутер на информациите кон сите позначајни информативни гласила во Македонија и регионот, а нашите сервиси и услуги ги користат голем број на странските мисии и амбасади во земјата, компании и државни институции.

Отворени се 13 работни позиции.

КЛИКНИ