РЕЦЕПЦИОНЕРИ и СОБАРКА

 • Објавен пред 5 месеци
 • Хотел Мола
 • Активен до 17.09.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Хотел Мола - Скопје има потреба од:

 • 2 Рецепционери
 • Собарка/хигиеничарка

 

Нудиме: 

 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси

 

Работните обврски за позицијата собарка/хигиеничарка се: уредување на собите и чистење на истите.

Работните обврски за позицијата рецепционер се: пречекување и испраќање на гости и координација околу резервации и внесување на гостите во базата.

 

Потребни квалификации за Рецепционер:

 • Комуникативна особа
 • познавање на Англиски јазик
 • познавање на основни компјутерски вештини
 • Флексибилност за работа во смени
 • Со или без работно искуство

 

Контакт број: 079/306-846

КЛИКНИ