Nova Solutions: Content creator

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

Adobe illustratorAdobe PhotoshopAdobe FireworksMicrosoft Office WordPress Познавање на Српски јазикПознавање на Англиски јазик 

Детали за огласот:

Нова Солутионс ДООЕЛ Битола, има потреба за 2 практиканти за работна позиција content creator. Практикантот треба да ги поседува следните предзнаења:-Adobe illustrator-Adobe Photoshop-Adobe Fireworks-Microsoft Office -WordPress -Познавање на Српски јазик-Познавање на Англиски јазик E-mail адреса за апликација: contact@solutions.mk *Кандидатите да вклучат назнака за позицијата за која аплицираат во апликацијата.  

Веб страна: novasolutions.co
Контакт телефон:+38947524442
Контакт емаил:contact@solutions.mk

КЛИКНИ