Техничка поддршка

За потребите на спортските обложувалници ЕВРОТИП во Битола

Потребно образование, вештини и способности:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Познавање и искуство со инсталирање и поддршка на Windows оперативни 
 • системи,
 • Основно Познавање на компјутерски мрежи
 • Познавање на хардвер (инсталација, дијагностика и решавање на проблеми),
 • Основно познавање на Linux
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Комуникациски вештини и тимска работа
 • Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија
 • Ориентираност кон решавање на проблеми
 • Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските
 • Чесност и доверливост
 • Возачка дозвола Б категорија


Одговорности и работни задачи:
•    Конфигурирање, инсталација и одржување на компјутери и периферни 
уреди во локална мрежа
•    Мониторинг, заштита и надградба на компјутери
•    Дијагностика на хардверски и софтверски проблеми
•    Решавање на проблеми и поддршка преку тикет систем, меил и телефон,

Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на klubsport77@gmail.com

КЛИКНИ