Оператор за финишинг во широк формат (лепач)

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 05.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Клучни задачи и работни обврски:

 • Следење на налози и рокови за изработка
 • Лепење/монтажа на отпечатени материјали
 • Контрола на квалитет

Потребни карактеристики:

 • Динамична и позитивна личност,
 • Поседува етика и лојалност,
 • Спремна за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
 • Умее и сака да работи во тим,
 • Почитува рокови и процедури,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

Нудиме:

 • Обука и тренинг на кандидатот
 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
КЛИКНИ