Градежен техничар

Pera Construction and Engineering  има потреба од вработување на градежен или архитектонски техничар за објект со работно искуство од минимум 3 години

Потребен број на работни места : 3

Адреса за апликација : aleksandra.geroska@peraconstruction.com

Kонтакт телефон : 02/ 32 33 200

КЛИКНИ