Магационер - 3 извршители

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 04.04.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Багерист - МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од Индустриска зона ЌОЈЛИЈА - ПЕТРОВЕЦ вработува

 

Магационери – 3 извршители

 

Потребни квалификации

 • минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Основно познавање од компиутери
 • Основно познавање на магацинско работење

 

Одговорности и овластувања

 • Спремање на роба
 • Помагање при утовар
 • Растоварање на роба

 

Што нудиме

 • Работа во две смени: ПРВА 05.00 до 13.00 и ВТОРА 13.00 до 21.00
 • Се работи од Вторник до Сабота (Недела и Понеделник се слободни)
 • Плата 18,000 денари
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена
 • Храна и превоз не се обезбедени

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака МАГАЦИОНЕР или на полето за брза апликација

КЛИКНИ