Машинобравар и кувар

  • Објавен пред 6 месеци
  • BAR & BREAKFAST FACTORY
  • Активен до 20.12.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Бар анд Брекфаст фектори ДОО има потреба од машинобравар (одржувач на машини) и кувар (слаткар)

Плата по договор

КЛИКНИ