Собарки

  • Објавен пред 11 месеци
  • Хотел Панорамика
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Хотел Панорамика вработува собарки во нов хотел.

Задолжително е работно искуство како собарка во хотел, познавање на англиски јазик и/или други странски јазици се смета како предност.

Кратка биографија со фотографија и контакт телефон испратете по електронска пошта gm@hotel-panoramika.com 

КЛИКНИ