Сметководител/овластен сметководител

  • Објавен пред 3 недели
  • Акаунтинг ИН
  • Активен до 27.02.2024
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје

Акаунтинг ИН е фирма за сметководство која што поради зголемување на обемот на работа има потреба од сметководител.

Имањето на лиценца за овластен сметководител ќе се смета за предност.

Од кандидатите се бара да имаат познавање од:

  • Материјално и финансово работење
  • Познавање на Законот за ДДВ и Законот за персонален данок и Закон за данок на добивка
  • Согласно со знаењето на кандидатите се нуди и конкурентна плата
  • Работното време е од понеделник до петок, од 08ч - 16ч

Заинтересираните кандидати да испратат кратко CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »