Административен асистент / Економист

 • Објавен пред 3 недели
 • Spider Group Dooel
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери

Опис на работни задачи:

 • Прием на повици, интензивна телефонска и е-маил кореспонденција
 • Планирање и организирање 
 • Контрола на вработени и  квалитет на работа (теренска активност - реон Скопје)
 • Евиденција на работно време
 • Изготвување на договори, фактури и останата административно - финансиска документација 
 • Подготовка и достава на документација до сметководството
 • Водење на архивата и следење на реализацијата на договорите

Очекувани вештини:

 • Способност за извршување на работите на време, ажурност
 • Трудољубивост, љубезност
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Вредна и одговорна и лојална личност со позитивен став
 • Способност за индивидуална и тимска работа
барај огласи за вработување » барај останати огласи »