Маркетер - Промотер

  • Објавен пред 12 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 18.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Охрид

КОМПАНИЈА од Америка заради нејзин пораст пополнува НОВИ РАБОТНИ МЕСТА!

Компанијата нуди :

  • Одлична плата +провизија +бонуси
  • Бесплатен  тренинг програм
  • Награди и признанија

             РАБОТНО ИСКУСТВО НЕ Е ПОТРЕБНО!

             МОЖНОСТ ДА ПОЧНЕТЕ ВЕДНАШ!

 ЗАДОЛЖИТЕЛНО ИНТЕРВЈУ!

ЖИВЕАЛИШТЕ ОХРИД,СТРУГА и околината

Вашите апликации на: kkoffice017@gmail.com

КЛИКНИ