ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕРИ EМ-FIB/002

 • Објавен пред 12 месеци
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 20.06.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје како целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужува компании од сите сектори. ФИБЕРНЕТ М-К се наоѓа меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тимот се состои од квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот континуирано расте и во моментов во моментов имаме потреба од вработување на нови лица на позиција ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕР.

 

ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕРИ EМ-FIB/002

Пријавете се поединечно или како екипа!

 

Работни задачи:

 • Изведба на високонапонски електро инсталации (напојување, осветлување, изводи, приклучници и слично) и нивно одржување
 • Монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика
 • Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Одговорност при извршување на работните обврски
 • Комуникациски вештини
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок на зададени рокови
 • За предност ќе се смета познавање на работи поврзани со високонапонски инсталации и системи

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на современи технологии и опрема
 • Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) на следната e-mail адреса goce.spasovski@fibernet.mk, со назнака ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕР EМ-FIB/002.

Може да аплицирате најдоцна до 19.06.2019 година.

КЛИКНИ