Технолог во производство

  • Објавен пред 11 месеци
  • РИМЕС МС ГРОУП
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Месна  индустрија  има потреба од  вработување на  технолог  во производствен процес за преработка на месо и производство  на  месни  преработки. Кандидатот треба да има завршено ВСС образование  и работно искуство  во иста област. Сите заинтересирани кандидати  можат да аплицираат  и да го испратат своето  CV  на  маил  contact@rimes.com.mk

КЛИКНИ