Економист

За компанијата: Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

                                                                             ЕКОНОМИСТ

 

Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • Високо образование во деловна администрација или економија;
 • Oдлично познавање на MS Office пакет, Excel, Word;
 • Oсновно познавање на сметководство;
 • Развиени комуникациски способности;
 • Самоиницијативност и флексибилност;
 • Ориентираност  кон тимска работа;
 • Поседување желба за учење, одговорност, трудољубивост и високи морални и етички начела.

Нудиме:

 • Опкружување кое потикнува личен и професионален развој;
 • Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи;
 • Систем на наградување на успешните вработени;
 • Работа со тим од професионалци и индивидулаци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација.

Биди тоа што си бидејќи го цениме твојот труд.

Цел е да дадеш најдобро од себе, биди таков како што си. Оствари се себеси, исполни и препознај ги своите вредности и примени ги во секојдневниот живот и работа. Ако си задоволен со својата работа, ќе бидеш задоволен и со животот. Тука сме да ти помогнеме на твојот пат кон успехот и остварување на целите. Твојот успех е и наш успех. Од ден до ден, ќе следиме, мотивираме, наградуваме и веруваме во тебе. Ти ја даваме подршката и довербата. Те цениме и разбираме. Се што работиш е важно.

Доколку соодвествувате со опишаниот профил за работната позиција и ги исполнувате сите (или поголемиот дел) од горенаведените точки Вашата Професионална Биографија (CV) може да ја доставите на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака Економист.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »