Овластен Сметководител

  • Објавен пред 4 месеци
  • Каунт ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Се бара овластен Сметководител со Уверение од Институтот на сметководители со висока стручна подготовка и претходно работно искуство од пет години.
Ве молиме да го пратите вашето CV на info@kaunt.mk

КЛИКНИ