Рачен мијач на автомобили

 • Објавен пред 7 дена
 • ЕСИ
 • Активен до 30.09.2020
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

 

За вработување кај наш клиент, кој се занимава со железарска индустрија, потребно е:

Рачен мијач на автомобили  (Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Рачен мијач на автомобили ( дневно 2-3) со WAP
 • Одржување на просторот во компанијата
 • Користење на механизација за одржување на хигиена
 • Преземање на потребни активности за отстранување на отпадот од установите

 

БАРАМЕ:

 

 • Искуство за работа со WAP
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа

 

 

НУДИМЕ:

 • Работно време од понеделник до петок: 20 часа (скратено работно време) од 8:00 – 12:00 или 10:00 до 14:00
 • Обезбедена обука
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено
 • Плата: 9000 денари

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

КЛИКНИ