заварувач

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

                                                                                     Витек ДОО

Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје кое е дел од групацијата Vitillo S.p.A. Italy, поради нова инвестиција, има потреба од вработување на:

                                                                     

                                                                                 ЗАВАРУВАЧ
 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Искуство во заварување метал

Личен профил:

  • Организираност и ефикасност 
  • Способност за тимска работа
  • Способност за теренска работа на објект
  • Работа со дадени рокови


Ние нудиме:

  • Обука од страна на компанијата
  • Храна и превоз обезбедени од страна на работодавачот

 
Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на следниот е-маил:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Напомена:

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани. Сите апликации се третираат со строга доверливост.  

Самото аплицирање на огласот се смета како дејствие со кое кандидатот се согласува дека неговите лични податоци наведени во апликацијата можат да бидат чувани во базата на податоци од страна на Витек ДОО и истите може да бидат обработувани во рок од 6 месеци од денот на истекот на рокот за избор.
 

Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обраќање на е-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] . ”

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »