Комерцијалист за ХОРЕКА - Скопје

  • Објавен пред 8 месеци
  • Lactalis MK ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 25.10.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Lactalis MK ДООЕЛ Скопје:

Котлар - Одржувач на машини во млекарница

Lactalis MK ДООЕЛ Скопје има потреба од Комерцијалист за ХОРЕКА канал на продажба, за реонот на Скопје.

Што очекуваме од вас:

  • Постојана грижа и унапредување на соработката со купувачите на дефинираниот реон
  • Грижа за оптималното ниво на снабдување на купувачите од асортиманот на Лацталис МК
  • Реализирање на зададените цели на продажба на неделно и месечно ниво
  • Предлог и склучување на договори со нови купувачи
  • Мониторинг и контрола на финансиските индикатори и на наплатата во реонот.

Потребни услови:

- возачка дозвола Б категорија

- ССС 

- пожелно е претходно работно искуство во Продажба

- самоиницијативност и проактивност во остварување на зададените цели

- изразени комуникациски способности

Што нудиме:

- редовни месечни примања

- бонуси и стимулации во зависност од реализираните таргети

- обуки, тренинзи и тим-билдиг активности

- работа во позитивна и мотивирачка атмосфера

КЛИКНИ