Координатор на теренска продажба

Активни огласи од Д-ОНЕ ЛИФЕ ДООЕЛ Скопје:

Агент за продажба и маркетинг

БАРАШ СЕЗОНСКА РАБОТА!!!

од сега и во Скопје ( атрактивна работа за млади луѓе )

Презентација и продажба на производи на сите постоечки и потенцијални корисници

  • Доколку поседуваш возило за работа
  • Сакаш да заработиш
  • Супер да се забавуваш , ова е идеална работа за тебе

​ДОПОЛНИТЕЛНО ( НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ ВО ПРАГА )

Аплицирај на email: [најави се за да го видиш е-маилот] или на тел: 071 235 076

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »