Туристички оператор

  • Објавен пред 11 месеци
  • Jungle Travel
  • Активен до 18.07.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Џангл Травел Македонија ја започнува франшизата на уникатната спрска агенција специјализирана за егзотични патувања низ целиот свет "Jungle Travel".

За таа цел потребни се туристички оператори кои би работеле административен дел.

Вашите биографии можете да ги испраќате на jungletravel.mk@gmail.com или да се јавите 070 256 055

Освен желбата да се придружите на нашето насмеано племе, никакви други квалификации не ви се потребни.

КЛИКНИ