Обезбедување / лице за мониторинг

За компанијата: Delivering an end product that is easy and friendly to use. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ИНТЕРАКТИВЕ СОЛУТИОНС ДООЕЛ Охрид:

Web Designer - remote

Компанија со 100 % странски капитал со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности во нејзиното седиште во Охрид.

Следнава позиција е отворена: Обезбедување

Испратете го Вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Потребни квалификации

  • Работно искуство, најмалку 1 година
  • Познавање на Англиски јазик се смета за предност
  • Лиценца за обезбедување се смета за предност
  • Професионален однос кон клиентите
  • флексибилност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »