Магационер

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС:

Финансиско и благајничко работење

Еко Логистик Сервис има потреба од магационери.

Работното време е во смени.

Доколку имате ентузијазам и сакате да работите во динамична и позитивна околина ги очекуваме вашите апликации.

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »