Oдговорно лице за контакт со странство, проучување на пазарот и шпедиција

За компанијата: Просветно дело како компанија е формирана на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со... повеќе за компанијата »

Потребни квалификации:

 • ВСС, ССС
 • Работно искуство ќе се смета за предност,
 • Одлично владеење на МС Оffice пакет,
 • Солидно познавање на англиски јазик

Работни задачи:

 • прибира понуди за соработка, преговара за добиените понуди,
 • обезбедува договор за соработка,
 • спроведува нарачка(припрема и праќање),
 • организира транспорт и логистика за увоз,
 • приготвува и следи годишна програма за нарачка и увоз,
 • комуницира и организација со транспортни и шпедитерски фирми.

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим.
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
 • Организираност и одговорност.

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »