Aгент за теренска наплата - Крива Паланка

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »

Оглас за работна позиција: Aгент за теренска наплата во Флекс Кредит ДОО Скопје -Филијала Крива Паланка

1.Потребни квалификации и вештини за кандидат на позиција Агент за теренска наплата:

  • Одлични комуникациски вештини
  • Вештини за преговарање и убедување
  • Авторитетна и одговорна личност
  • Вештини за справување со проблематични клиенти

2.Опис на работни задачи:

  • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит

3.Ние нудиме:

  • Атрактивни бонуси според политиката на компанијата
  • Можност за професионален развој и напредување
  • Можност за дополнителна обука и тренинг
  • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на имејл адреса viktor.jovcev@flexcredit.mk со назнака Aгент за Наплата – Крива Паланка

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »