хигиеничарки/садомијачки

 • Објавен пред 7 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 28.02.2020
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Trend Food Bar има потреба од хигиеничарки/садомијачки со и без работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски ) 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

Личен профил:

 • Oдговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Пријатен надворешен изглед,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Месечна нето плата.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: ristevski.saso@yahoo.com  со задолжителна назнака ” хигиеничарки".

контакт: 070/277-137

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција

КЛИКНИ