Поло маркет - продажен персонал

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 18 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква,Драчево, Ѓорче Петров и 1 Поло... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Толлакс
 • Активен до 08.08.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поло маркет Црниче има потреба од 

продажен персонал

Потребни квалификации:

 • завршено средно образование
 • со или без работно искуство
 • основно познавање на компјутери
 • можност  за работа во смени

Ние нудиме:

 • пријатна работна атмосфера
 • навремена исплата на плата
 • регрес на годишен одмор (К-15)
 • можност за напредување

Вашата биографија може да ја испратите на следниот mail : [email protected]

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 070 220 882  до 16 часот