Пакувач (Привремено)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување за својот клиент РЕПЛЕК ФАРМ објавува оглас за:

ПАКУВАЧИ

Период на времетрање на ангажманот: од 15.05-31.05.2023 г.

Нето месечна плата: 22.000 денари

Работно време: 06-14 часот прва смена и од 14-22 часот втора смена

Работно искуство: не е потребно

Погодности: топол оброк во компаниска кантина

Работни задачи и одговорности Специфични за работното место

  • Самостојно пакува полупроизводи во соодветна секундарна амбалажа заедно со упатство за употреба на лекот кој се пакува.
  • Самостојно пакува производи во транспортни пакувања.  
  • По потреба врши и печатење на амбалажата.
  • Почитување и однесување во согласност со интерните акти на компанијата.
  • Почитување и примена во секојдневното работење на стандардите за добра производна пракса, добра дистрибутивна пракса, систем за управување со квалитет и животна средина.  

Аплицирајте на копчето за брза апликација, со испраќање на CV на [најави се за да го видиш е-маилот] или на Viber на 078/479-313

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »