Персонал за работа во графичка работилница

(преземи го огласот како слика)

Се бара лице за работа во графичка работилница:

  • Образование средна стручна спрема
  • Работа во една смена

Тел за контакт 070 985 501

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »