Материјален сметководител

За компанијата: Компанијата „Фобас“ е основана во 1995 година, а самиот објект е изграден во 1999/2000 година. Се наоѓа во индустриската зона во Маџари Скопје. Дејноста на нашата компанија е увоз, извоз и дистрибуција... повеќе за компанијата »

Фобас Компани - компанија која се занимава со производство на средства за хигиена и коземтика,

има потреба од Помошник сметководител за матерјално водење

Опис на работното место:

  • Изработка на фактури;
  • Известување за залихите на стоките и материјалите;
  • Прием и обработка на влезни документи;
  • Благајна и дневни промети.

Предност ќе имаат кандидатите со:

  • Работно искуство во сметководство или администрација;
  • Одлично познавање на работа и компјутери (MS Office) и сметководствени апликации, пожелно е познавање на ЦФМА програм;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Комуникативност и тимска работа;
  • Изготување на тендерска документација

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим пратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »