М1 Центар - 1ва смена - Продажен персонал

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

Бараме колеги  за  работа во тобако објект 

САМО 1ва СМЕНА  08-16часот и од 07-15 часот

2 работни позиции

локација М1 Центар

 • Дополнителна исплата за празници
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Недела и државни празници не се работи 

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци се смета за предност
 • Минимум образование ССС
 • Познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Продажен персонал” . Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Вашата професионална биографија (CV) можете да ги испратите преку полето Брза Апликација

или на меил [најави се за да го видиш е-маилот]   со задолжителна назнака на апликацијата Продажен персонал за 1ва смена

контакт телефон 075426881    до 14 часот

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »