Администратор во шпедиција

  • Објавен пред 11 месеци
  • Дамодар 108
  • Активен до 18.07.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Битола

Се бара администратор во шпедиција, со полно работно време, средно или високо образование, одлично познавање на англиски јазик и владеење на комјутерски вештини, како и поседување на возачка дозвола.

Предност имаат кандидатите кои поседуваат темелност и посветеност кон работата, внимание кон детали, како и ентузијазам и мотивација за напредок.

тел: 078-310-869 ( после 19 часот)

КЛИКНИ