Wordpress Administrator

  • Објавен пред 2 недели
  • PinPoint Sys
  • Активен до 24.02.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Се бара wordpress administrator, за ажурирање и менаџирање на wordpress site - платформа за online обуки.

Предност имаат кандидати со искуство во менаџирање на wordpress site, ажурирање на содржини и искуство со plugins, woocommerce.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на [email protected]

Работната позиција е за полно работно време во канцелариите на компанијата.