Персонал за работа во кујна

Се бара жена за работа во кујна во ресторан! 

  • Спремни сме да вработиме и без искуство и да поминеме низ процес на обука и достигнување до целите кои ги посакуваме! (платено)
  • Потребно е апликантката да има желба да научи доколку не знае, да работи во тимска атмосфера и да сака да работи со луѓе а воедно и да спрема храна!

Телефонски број: 075/447-406

Е-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »