Програмер

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата... повеќе за компанијата »

Вештини и Способности:

 •     Познавање OOP концепти и софтверски архитектури
 •     Познавање на PHP или C#, HTML, CSS, Javascript, XML, JSON;
 •     Познавање на релациони бази на податоци;
 •     Способност за брзо адаптирање и прифаќање на веќе изработени проекти и
 •     продолжување на развој на постоечки апликативни решенија
 •     Добро познавање на англиски јазик
 •     Комуникациски вештини итимска работа
 •     Подготвенда учи и да работи со најнова компјутерска технологија
 •     Ориентираност кон решавање на проблеми
 •     Ефективност, ефикасности одговорностпри исполнувањето на обврските
 •     Чесност и доверливост

Одговорности и работни задачи:

 •     Анализа и дизајн на софтверски решенија;
 •     Развој на софтвер и пишување на техничка документација
 •     Одржувањена софтвер и бази на податоци
 •     Самостојно и совесно извршување на секоја задача
 •     Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција
 •     Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови.
 •     Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа соповеќе учесници.

    Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »