КАСИЕРИ, продавач на деликатес, продавач овошје

  • Објавен пред 8 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 03.02.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

М1 КАПИШТЕЦ ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Поло маркет Црниче има потреба од 

КАСИЕРИ

 

Потребни квалификации:
завршено средно образование
со или без работно искуство
основно познавање на компјутери
способност за работа во смени 

Ние нудиме:
пријатна работна атмосфера
навремена исплата на плата
регрес на годишен одмор (К-15)можност за напредување

Вашата биографија може да ја испратите на следниот маил: tollaks@yahoo.com

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 070 220 882  до 16 часот

КЛИКНИ