Дипломиран фармацевт

  • Објавен пред 2 недели
  • Еуро-Кан Фарма
  • Активен до 30.09.2022
  • Позиција: Фармацевт/Фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

Примарна дејност на компанијата "Еуро-Кан Фарма" ДОО е култивација на медицински канабис.

 

Компанијата бара:

  •  ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ со минимум 3 години работно искуство во релевантна институција.

 

Компанијата нуди одлични услови за работа и атрактивен платен надоместок.

Испратете ја вашата лична биографија на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »