Продажни лица за предмети за домаќинство - Home decor

  • Објавен пред една недела
  • Ринелса ДОО
  • Активен до 05.03.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Луссо Хоме Бутик вработува продажни лица за предмети за домаќинсто - Хоме декор

-Локација на работно место: Скопје Сити Мол

-Пoтребни Кфалификации:

-Минимум ССС

-Познавање на работа со компјутери

-Организираност,Одговорност и Лојалност

-Љубезност и комуникативност

-Пожелно е претходно работно искуство во областа

-Нудиме:

-Работа во смени-40 часа Неделно

-Атрактивна и динамична работа,обука и напредок

-Опис на работата:

-Продажба и услужување на купувачи

-Работа на каса

-Следење на Асортиман и залихи