Програмери

 • Објавен пред 10 месеци
 • Артисофт
 • Активен до 21.02.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

АРТИСОФТ ДООЕЛ

Компанијата е лидер на пазарот во областа  на развој и имплементација на web базирани информациони системи. Нашите иновативни решенија досега се имплементирани во многу фирми во и надвор од Македонија. За повеќе детали за типовите на проекти и софтвер на кои работи Артисофт може да ја погледнете веб страната  www.artisoft.net

Компанијата Артисофт распишува конкурс за вработување на Програмери

Потребно знаење:

 • Познавање CSS, HTML, JavaScript, jQuery, PHP
 • Познавање на работа со SQL бази

Предности:

 • Искуство со ColdFusion, Oracle и PostgreSQL бази на податоци
 • Најмалку 2 годишно искуство во развој на бизнис решенија

Останати особини:

 • Одговорност и посветеност на работата
 • Способност за самостојна  и тимска работа
 • Креативност во работењето и слобода во предлагање на нови идеи
 • Аналитичко размислување

Ги очекуваме Вашите пријави со детална биографија, опис на знаењето кое одговара на горенаведеното работно место, како и Вашите очекувања најдоцна до 22.02.2017 на info@artisoft.mk со назнака “вработување”.

КЛИКНИ