М1 Liquer Shop - асистенти за продажба

Плата од 27.500 ден.

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

М1 Liquer shop

ВРАБОТУВАМЕ АСИСТЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА !!!

локации: M1 EAST GATE,  М1 Универзална Сала,  М1 Соборен Храм, 

 • Плата со сите дополнителни исплати После првиот месец минимум 28,000 ден.
 • Работното време е организирано во 2 смени
 • Дополнителна исплата за верски празници + 50%
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Дополнителна исплата за Државни празници и Недела +100% (EAST GATE)
 • Предност за Продажен персонал со искуство
 • Обука за продажба на алкохолни пијалоци
 • Посета на обуки во Винарии

Имате амбиции да работите како продавач или веќе сте искусни во таа област и спремни да чекорите кон нови предизвици, повисоко поставени цели и напредок во кариерата?

Го прошируваме нашиот тим со нови работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата нова приказна во најексклузивниот  Liquor shop - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци.

Потребни квалификации:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци
 • Минимум образование ССС
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Работење со Microsoft office 

Аплицирајте на следниов маил  [најави се за да го видиш е-маилот]  и добијте можност да работите во нашиот најексклузивен објект, стекнувајќи ново искуство и тренинзи, а ние ќе Ве наградиме за постигнатото или контактирајте не на 071/287001 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »