ДОРАБОТНИЦИ

Арт Принт Студио, има потреба да вработи: 


ДОРАБОТНИЦИ во печатница за работа во смени СО предходно работно искуство или лице кое има ОСОБЕН ИНТЕРЕС ДА НАУЧИ.


Опис на работата и работните задачи:
 

 • Лепење на возила,
 • Монтажа на церади,
 • Изработка на светлосни реклами (поретко),
 • Каширање на форекс,
 • Сечење н а графички нож, 
 • Лепење, штосување, хефтање, перфорирање, тврд повез и сите останати доработки во печатница (во случај да не знаете дел од наведените работи има простор за дообука), 
 • Превземање на одговорност за временски и рокови,
 • Постојано зголемување на платата, после влегување во системот на Арт Принт следува договор и солидна плата, 
 • Средина со висока професионалност,
 • Можност за заработка во дополнителни часови, 
 • Поддршка од целиот тим на Арт Принт Студио,
 • Поседување на возачка дозвола од Б Категорија е задолжително.

 

За таа цел потребно е лицето да поседува: 

 • Особен интерес за работа, 
 • Лична и професионална ефективност, 
 • Прецизност и ажурност во работата,
 • Подготвеност за работа во тим, 
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.

 

Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „Доработници во Печатница”.

Тел. 02/3063194,


НАПОМЕНА: КАНДИДАТОТ МОРА ДА ПОСЕДУВА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА ОД (Б) КАТЕГОРИЈА.


Општи правила за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
 • Назнака на позиција за која се аплицира.
КЛИКНИ