Електричар - за областа на соларна енергија (2)

  • Објавен пред 4 недели
  • ЈБ енергија Д.О.О.
  • Активен до 15.09.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Друга држава

Тимот на ЈБ енергија д.о.о., Кршко, Словенија која работи во областа на енергетски решенија за искористување на сончевата енергија и други обновливи извори на енергија се проширува. Бараме млади, искусни и амбициозни кандидати, кои сакаат да си обезбедат работа во стабилна компанија со позитивна работна атмосфера, која овозможува личен и работен развој и напредок на сите вработени и стимулативна плата. Склучуваме договор на неопределено време со шест месечен пробен период. Обезбеден престој, превоз и прехрана. Уредуваме и придобивање на работна виза. Вработуваме кандидати од следниве профили:

Електричар - за областа на соларна енергија (2)

Основни работни задачи се склопување и поврзување на електрични инсталации и ормани, поврзување и пуштање во работа соларни централи, спроведување на превентивни одржувања и инспекции на состојби, повремена работа на кровови. Предност имаат кандидати со повеќе годишно работно искуство, подготвени за соработка и учење, работа во тимови, со испит од Б категорија, самоиницијативни и прецизни при работа и флексибилни за динамична работа. 

За повеќе информации контактирајте не на Вибер на +38641560005 или пишете на [најави се за да го видиш е-маилот]