Кафе пауза има потреба од нов автор

 • Објавен на 5.2019
 • Кафе пауза медија
 • Активен до 16.05.2019
 • Позиција: Новинар/Медиум
 • Локација: Цела Македонија

Доколку имате желба, вештини и доволно време за пишување, сакате креативна работа од дома и го читате нашиот сајт, вие веќе се квалификувате за хонорарната работна позиција Автор.

Следниот чекор е да аплицирате!

Потребни квалификации:

 • Добро изразување и одлично познавање на македонскиот литературен јазик
 • Одлично познавање на англиски и српски јазик
 • Способност за креативно изразување, превод и пишување авторски текстови
 • Вештини за селектирање, надополнување и проверување на точноста на информациите
 • Широк спектар на интереси за покривање теми од повеќето области на Кафе пауза
 • Способност за наоѓање квалитетни, издржани и интересни извори на содржини (линкови)
 • Познавање на некоја алатка за обработка на фотографии, на пр. Фотошоп (предност)
 • Искуство во уредување содржини на веб (предност)
 • Вештини за одржување на социјални мрежи (предност)
 • Можност за фиксно работно време од минимум 4 часа на ден (од дома)
 • Подготвеност за викенд дежурства
 • Брзина, навременост и способност за добро планирање на работниот ден
 • Желба за усовршување, надградување и напредување
 • Исполнителност, посветеност, одговорност и најважно – ЖЕЛБА ЗА ПИШУВАЊЕ!

Пријавете се со пополнување на оваа апликација.

Огласот ќе биде активен до 22 мај 2019.

КЛИКНИ