ШИВАЧИ

  • Објавен пред 2 месеци
  • ЈООПОНЕ
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Велес

ЈООПОНЕ Дооел Велес, има потреба од:

1. Шивачи со работно искуство
Опис на работна позиција:
- Работа на правошијачка машина
- Работа на оверлок машина

Број на работни места: 4

Сите заинтересирани можат да испратат кратка биографија на следната е-маил адреса: info@joopone.com

КЛИКНИ